Te doen bij Delftse Molen de Roos

Update 15/9 helaas is besloten de molen op zaterdagen toch weer te sluiten voor bezoek. Heel jammer, maar we zien nu geen mogelijkheid om bezoek boven in de molen veilig en op 1,5 afstand te doen. Ondertussen maalt de molen gewoon door, en kun je het meel kopen in Molenwinkel Ambacht, onder in de molen.

Update 1/8: Na de uitbraak van het coronavirus is de molen boven gesloten gweest voor bezoek. Gelukkig is de molen nu weer open. Voorlopig op de zaterdagen. Uiteraard houden we rekening met alle rivm maatregelen. Bezoek gaat daarom in kleine groepen, voor bezoekers uit hetzelfde huishouden. Minstens elk half kan er een groep de molen bezoeken. Je kunt gewoon langslopen, of vooraf online reserveren.

Normale openingstijden: Elke woensdag, donderdag en zaterdag kun je de molen bezoeken tussen 10 en 16 uur. En elke vrijdagmiddag van 13 tot 16 uur. Naast de gewone openstelling zijn er regelmatig evenementen en activiteiten in de Molen.

Online bezoek boeken

Bezoek reserveren is op dit moment niet mogelijk helaas.

Groepen

Groepsrondleidingen voor schoolklassen, familiedagen en andere groepen zijn op dit moment niet mogelijk helaas.

 

Normaal gesproken werkt het zo:
Speciaal voor schoolklassen, familiedagen en andere groepen hebben we rondleidingen op afspraak.

De kosten voor een rondleiding zijn € 1,50 per persoon. Ook organiseren we voor groepen op afspraak Molen&Appeltaart rondleidingen voor € 7,50 persoon.

Aanmelden kan via rondleidingen@delftsemolen.nl