Te doen bij Delftse Molen de Roos

Update 21 juni 2021. Goed nieuws! Je kunt de molen weer bezoeken. Elke zaterdag is er elk half uur de mogelijkheid om met je eigen groepje een afspraak te maken. Online reserveren is verstandig, en op de dag zelf kun je langslopen om te kijken welke bezoektijden nog vrij zijn.

Ondertussen maalt de molen gewoon door, en kun je het meel kopen in Molenwinkel Ambacht, onder in de molen.

Update 1/8: Na de uitbraak van het coronavirus is de molen boven gesloten gweest voor bezoek. Gelukkig is de molen nu weer open. Voorlopig op de zaterdagen. Uiteraard houden we rekening met alle rivm maatregelen. Bezoek gaat daarom in kleine groepen, voor bezoekers uit hetzelfde huishouden. Minstens elk half kan er een groep de molen bezoeken. Je kunt gewoon langslopen, of vooraf online reserveren.

Normale openingstijden: Elke woensdag, donderdag en zaterdag kun je de molen bezoeken tussen 10 en 16 uur. En elke vrijdagmiddag van 13 tot 16 uur. Naast de gewone openstelling zijn er regelmatig evenementen en activiteiten in de Molen.

Online bezoek boeken

Elke zaterdag is de molen te bezoeken. In besloten groepjes van maximaal 4 volwassenen, en dan kunnen er ook kinderen mee met de groep. Toegang is gratis, en natuurlijk zijn donaties van harte welkom.

Kies hier je bezoektijd

Groepen

Groepsrondleidingen voor schoolklassen, familiedagen en andere groepen zijn op dit moment niet mogelijk helaas.

 

Normaal gesproken werkt het zo:
Speciaal voor schoolklassen, familiedagen en andere groepen hebben we rondleidingen op afspraak.

De kosten voor een rondleiding zijn € 1,50 per persoon. Ook organiseren we voor groepen op afspraak Molen&Appeltaart rondleidingen voor € 7,50 persoon.

Aanmelden kan via rondleidingen@delftsemolen.nl